overige diensten

De Users Clubs: de stem van de gebruikers

De Users Clubs hebben als doel ervoor te zorgen dat de wensen en noden van de gebruikers worden gehoord om zo BRIO4YOU te laten evolueren in functie van de reële noden. Elke gebruiker kan suggesties ter verbetering of aanpassing doorgeven per e-mail: uc.brio@portima.com of uc.brioplus@portima.com.

Elke nieuwe versie van BRIO4YOU bevat verbeteringen en aanpassingen op basis van aanvragen via de Users Clubs. Bovendien testen gebruikers van de Users Clubs ook steeds de nieuwe versies en formuleren hierover hun bemerkingen. 

De Users Clubs helpen ons dus om producten en diensten voor te stellen die zo optimaal mogelijk aansluiten op uw noden.

Hosting: werken zonder zorgen

BRIO4YOU is geïnstalleerd op servers beheerd door ATOS en Proximus, onze ASP (Application Service Provider) partners. Hierdoor kunnen wij u heel wat zorgen besparen. Deze centrale servers hebben immers verschillende voordelen:

  • We garanderen u 7 dagen op 7, 24u op 24u*, toegang tot BRIO4YOU via uw beveiligde internetverbinding tot het Portima-netwerk.
  • U werkt steeds in de recentste versie van BRIO4YOU dankzij de automatische updates: u verliest dus geen tijd en kan u concentreren op uw hoofdactiviteit. 
  • U reduceert uw kosten: u vermijdt uitgaven voor de installatie, het onderhoud en het up-to-date houden van uw informaticastructuur.
  • U profiteert van een optimale beveiliging van uw informatica-omgeving: Portima beschermt uw systeem dankzij een firewall, een viruswall en een anti-spamfilter. Wij raden u ten stelligste aan een bijkomende bescherming te gebruiken zoals de door ons aanbevolen antivirussoftware F-Secure. 
  • U kan werken zonder onderbrekingen: zelfs in geval van een storing kan u verder werken want al uw verrichtingen worden voortdurend geregistreerd op twee servers die zich op twee verschillende locaties bevinden. Als de eerste server defect is, werkt u gewoon op de tweede. De gemiddelde beschikbaarheid van BRIO4YOU bedraagt 99,9%.
  • U bent volledig conform met de wetgeving inzake de bescherming van gegevens: niet alleen blijft u eigenaar van uw gegevens en waarborgen wij u volledige vertrouwelijkheid, maar tevens respecteren wij nauwgezet de wetgeving.
  • U bent sneller terug operationeel als er iets misloopt: Als uw kantoor om welke reden dan ook niet toegankelijk is, bent u relatief eenvoudig terug operationeel. Het volstaat BRIO4YOU te installeren op een andere pc en u zal meteen al uw gegevens terugvinden, via een beveiligde internetverbinding tot het Portima-netwerk.

* Behoudens onderhoudswerken

Meer info?

Contacteer de Infoline

  02 661 44 64
  infoline@portima.com

© Portima 2018 | Disclaimer | Privacy
Deze website maakt gebruik van cookies om onze diensten te leveren.
Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer weten
Accepteren