nog geen klant

Kan ik BRIO4YOU gebruiken op meerdere computers?

Ja, u kan BRIO4YOU gebruiken op zoveel computers als u maar wil.

Hoe bepaal ik hoeveel licenties ik nodig heb?

Om te bepalen hoeveel licenties u nodig heeft, moet u bepalen hoeveel gebruikers (personen) zich tegelijkertijd moeten kunnen inloggen op verschillende posten. Vervolgens bestelt u het aantal benodigde licenties.

Maakt het uit welke internetprovider ik gebruik voor BRIO4YOU?

Ja, u kan kiezen voor eender welke internetprovider op de markt of voor de beveiligde internetverbinding van Portima. Als u zelf uw internetprovider kiest, moet u gebruik maken van ons product PortiGate om u op een beveiligde manier te verbinden met het netwerk van Portima.

Welk materiaal moet ik hebben om BRIO4YOU te kunnen gebruiken?

De Portima-toepassingen en BRIO4YOU werken in een Windows-omgeving. Onze software kan op uw huidige toestellen worden geïnstalleerd indien deze voldoen aan de standaarden van Portima.

Wil u nieuw materiaal voorzien met het oog op het gebruik van BRIO4YOU? Goed nieuws! Portima werkt samen met een partner die u kwaliteitsvol materiaal kan leveren aan concurrentiële prijzen. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren op 02/661 44 64.

Hoe verloopt de installatie van BRIO4YOU?

Er zijn 2 mogelijke situaties:

  • Als u nog geen BRIO4YOU heeft, zal er een gespecialiseerde installateur naar uw bureau komen wanneer we uw beheerpakket in productie stellen. Deze installateur zal ervoor zorgen dat alle benodigde toegangen worden voorzien en zal controleren of alles correct functioneert. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken over de installatie. 
  • Als u reeds BRIO4YOU heeft, zal het niet noodzakelijk zijn om tot bij u te komen om BRIO4YOU te installeren op een bijkomende pc. Wij hebben namelijk alles voorzien zodat u dit eenvoudig zelf kan doen. 

Aarzel niet ons te contacteren op 02/661 44 64 voor meer informatie.

Ik heb momenteel reeds een softwarepakket dat mijn portefeuillegegevens bevat. Is het mogelijk deze gegevens over te zetten naar BRIO4YOU?

Portima heeft migratieprogramma’s ontwikkeld voor verscheidene beheerpakketten op de markt. Het is dus in de meerderheid van de gevallen mogelijk een groot deel van uw gegevens te behouden bij de migratie. Omdat elke situatie verschillend is, raden wij u aan contact op te nemen met onze Infoline op 02/661 44 64 zodat wij kunnen nagaan welke de specifieke mogelijkheden zijn in uw geval.

Kan ik werken met alle verzekeringsmaatschappijen wanneer ik BRIO4YOU gebruik?

Ja, u kan contracten creëren voor alle verzekeringsmaatschappijen. Het grote voordeel van het werken met maatschappijen die aangesloten zijn bij Portima? U kan uw productiviteit verhogen! U vermijdt immers dubbele invoer en wint tijd dankzij de uitwisseling van gegevens met de maatschappijen (contextuele uitwisseling) en de elektronische versies van contracten die u eenvoudig kan integreren in BRIO4YOU (het integreren van antwoordrecords).

Zijn mijn gegevens veilig?

Portima engageert zich contractueel de beveiliging en beschikbaarheid van uw gegevens te garanderen. Beveiliging maakt immers deel uit van onze engagementen!

We ondernemen verscheidene maatregelen om dit te kunnen garanderen:

1) dagelijkse back-up

2) permanente replicatie van de gegevens. (Uw gegevens worden steeds gekopieerd naar een tweede server, zodat u bijvoorbeeld in geval van een panne nog steeds over uw gegevens beschikt.)

3) beveiligde verbinding via een persoonlijk certificaat

Deze 3 oplossingen zijn onderworpen aan speciale voorwaarden. Voor uitgebreidere informatie kan u onze Infoline contacteren op 02/661 44 64.

Hoe zit het met de eigendom van mijn gegevens?

Het is vanzelfsprekend dat u eigenaar bent van uw gegevens. Portima engageert zich contractueel de vertrouwelijkheid van uw gegevens te garanderen en de wetten met betrekking tot persoonsgegevens en privacy te respecteren. Bovendien kan u steeds vragen een kopie van uw gegevens te krijgen.

Meer info?

Contacteer de Infoline

  02 661 44 64
  infoline@portima.com

© Portima 2018 | Disclaimer | Privacy
Deze website maakt gebruik van cookies om onze diensten te leveren.
Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer weten
Accepteren