BRIO4YOU is klaar om de uitdagingen van Twin Peaks II aan te gaan!

Dankzij de nieuwe functionaliteiten en de constante evolutie van BRIO4YOU bent u klaar voor Twin Peaks II.

Hieronder vindt u een overzicht van de implicaties van de nieuwe reglementering zoals die vandaag gekend is en de oplossingen die BRIO4YOU u aanbiedt:

U moet meer informatie geven aan uw klanten

De app MyBroker helpt u hierbij: via MyBroker kunnen uw klanten hun portefeuille online raadplegen. U bepaalt echter zelf welke en hoeveel informatie u hen ter beschikking stelt! Met MyBroker kunnen uw klanten u ook eenvoudig contacteren door een bericht of een formulier, zoals een adreswijziging of een schadeaangifte, te sturen.

Voor klanten zonder internetverbinding, kan u vanuit BRIO4YOU steeds de synthese van hun contracten, schadegevallen enz. uitprinten.

U moet transparanter zijn naar uw klanten toe

Twin Peaks II eist dat een registratie van elke activiteit van verzekeringsbemiddeling wordt bijgehouden. Ook deze taak wordt dankzij BRIO4YOU voor u vereenvoudigd dankzij het ‘Activiteitenrapport’(1), dat u via MyBroker ook kan openstellen voor uw klanten.

(1) Het activiteitenrapport is aanwezig in BRIOclassic, BRIO en BRIOplus.

U zal meer gecontroleerd worden op de kwaliteit van uw gegevens

U heeft tools nodig om eenvoudig te kunnen aantonen dat uw gegevens in orde zijn. De module Selectie en Rapport helpt u hierbij. Selecties gebaseerd op reeds uitgevoerde FSMA-controles werden immers ontwikkeld en toegevoegd aan de selectiebibliotheek (²). Eén klik volstaat om te beantwoorden aan de vragen van de FSMA.

(2) De standaard Twin Peaks II selecties zijn beschikbaar in BRIOclassic, BRIO en BRIOplus.

U moet steeds het financieel overzicht van uw beleggingsklanten bepalen

Om spaar- of beleggingsproducten aan te bieden, moet u aan uw klant informatie vragen over zijn kennis, ervaring, financiële situatie en beleggingsdoelstellingen. BRIO4YOU stelt een tool ter beschikking waarmee u het financieel overzicht van uw klanten makkelijk kan bepalen.

Een hele uitdaging! Maar BRIO4YOU is er klaar voor!

© Portima 2018 - Disclaimer | Privacy
Deze website maakt gebruik van cookies om onze diensten te leveren.
Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer weten
Accepteren