Portima heeft met PortiSign on Mobile als eerste een oplossing ontwikkeld voor de elektronische handtekening van verzekeringscontracten op smartphone...  

Papier maakt in de verzekeringswereld plaats voor de digitale handtekening. Wilfried Neven, CEO van Allianz, moedigt jullie aan om 100% voor digitaal te gaan.

Op 13 december 2016 werd een nieuw Koninklijk Besluit gepubliceerd dat u verplicht jaarlijks deugdelijke verslagen aan uw klanten te bezorgen. Onze BRIO4YOU-makelaars beschikken nu al over de ideale tools om aan deze wetgeving te voldoen en heel wat tijd te winnen. BRIO4YOU is en blijft dus volledig Twin Peaks compatibel.

Wisten jullie dat de elektronische handtekening juridisch volledig evenwaardig is aan een geschreven handtekening? Lees meer in het artikel dat hierover verscheen in de januari-editie van "Verzekeringswereld".

In september heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau Benthurst & Co op onze vraag een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Bijna 20% van de BRIO4YOU-makelaars heeft hieraan deelgenomen. Hierdoor kregen wij een representatief beeld van hun waardering.

Lees ons PortiMagazine
© Portima 2018 - Disclaimer | Privacy
Deze website maakt gebruik van cookies om onze diensten te leveren.
Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer weten
Accepteren