Een greep uit de nieuwigheden BRIO4YOU, versie 15.0

op

Een greep uit de nieuwigheden BRIO4YOU, versie 15.0

Een greep uit de nieuwigheden BRIO4YOU, versie 15.0

Bij Portima laten we BRIO4YOU en MyBroker mee evolueren met nieuwe normen en wetgeving en zorgen we ervoor dat u uw werk zo efficiënt mogelijk kan uitvoeren!

Aangifte werken 10-jarige aansprakelijkheid

In het kader van de wet op de 10-jarige aansprakelijkheid hebben we in MyBroker een nieuw formulier ontwikkeld waarmee aannemers de aangifte van werken kunnen ingeven waarvoor een attest vereist is. Na integratie van het formulier in BRIO4YOU kan u de aanvraag via MPB (AS/Web-productiebericht) doorsturen naar de maatschappij. Dit attest kan vervolgens in MyBroker worden geraadpleegd.

Formulier: Communicatie wedde voor zelfstandigen

Met dit nieuw ontwikkelde formulier kunnen uw klanten die zelfstandig zijn voortaan makkelijk hun weddegegevens aan u doorgeven.

MyBroker-berichten sturen vanuit contracten en schadegevallen

Voortaan kan u niet alleen vanuit de verzekeringsnemer, maar ook vanuit het contract of vanuit het schadegeval, MyBroker-berichten naar uw klant versturen.

Een helder overzicht met BRIO TODAY

BRIO TODAY is ons gloednieuwe overzichtsscherm waarmee u een volledig beeld krijgt van al uw taken, afspraken, activiteiten evenals de AS/Web- en MyBroker-berichten die door u behandeld moeten worden. U verliest dus geen tijd met het doorzoeken van diverse pagina’s of onderdelen in uw BRIO4YOU-pakket want BRIO TODAY groepeert alles in één overzicht. Handig, snel en efficiënt! 
BRIO TODAY is beschikbaar voor BRIO en BRIOplus.

Koninklijk besluit “Kosten en Lasten”

We hebben een nieuwe tabel (per jaar, domein, polistype en maatschappij) ontwikkeld waarmee u zelf de percentages van de lasten en de kosten kan ingeven. BRIO4YOU zal vervolgens de berekening maken.

Beschikbaar voor BRIO met boekhoudmodule en BRIOplus.