5 goede redenen om voor BRIO4YOU te kiezen

 

U heeft altijd de keuze
U verhoogt uw productiviteit
Dienstverlening van hoge kwaliteit
Uw beheerpakket evolueert met de markt
U bent mobiel

 

1. Met BRIO4YOU heeft u steeds de keuze!

Bij BRIO4YOU kiest u voor het beheerpakket dat het beste bij u past: BRIOstartup, BRIOclassic, BRIO of BRIOplus. Er is altijd een pakket dat overeenstemt met uw behoeften, ongeacht de grootte van uw bureau. Elk pakket herneemt de functionaliteiten van het pakket van de voorgaande generatie. Kortom, er is steeds een BRIO voor u! Om BRIO4YOU te gebruiken, volstaat bovendien een beveiligde internetverbinding. Het maakt dan niet uit of u bij een klant, thuis of zelfs op vakantie bent, u kan BRIO4YOU immers 24u op 24 en 7 dagen op 7 gebruiken via uw laptop. U kan dus waar en wanneer u wil in alle veiligheid werken!

 

2. U wint tijd en geld dankzij de verhoogde productiviteit van uw kantoor!

De producten van het gamma BRIO4YOU bieden talrijke mogelijkheden en functionaliteiten zodat u een optimale productiviteit kan bereiken. De eenmalige ingave, de automatische update van uw portefeuillegegevens, de interactie met de maatschappijen, de perfecte integratie van antwoordrecords en het eenvoudige maar performante beheer van schadegevallen en contracten … dit alles draagt bij tot een aanzienlijke tijdswinst en garandeert u een maximale productiviteit! U bespaart tot 20.000€ per jaar dankzij BRIO4YOU! 

ONTDEK HIER HOE...

 

3. U geniet een kwalitatieve dienstverlening

Als professionele partner wenst Portima u maximaal te ondersteunen. We stellen alles in het werk zodat u optimaal gebruik kan maken van BRIO4YOU: een team van specialisten dat uw vragen beantwoordt, opleidingen op maat en zelfs coachings bij u op kantoor! Bij Portima optimaliseren we bovendien voortdurend onze diensten. Een dergelijke manier van werken is cruciaal voor een duurzame klantenrelatie.

 

4. Uw beheerpakket evolueert voortdurend om te voldoen aan uw noden

Portima volgt de evoluties van de verzekeringssector van dichtbij op om te kunnen garanderen dat de ontwikkelingen van BRIO4YOU overeenstemmen met uw behoeften. Uw beheerpakket wordt dan ook 2 keer per jaar grondig bijgewerkt zodat u competitief blijft en steeds de laatste technologische evoluties volgt.

 

5. De gratis app MyBroker en de digitale handtekening

U kan uw klanten de gratis app MyBroker aanbieden: uw klanten hebben zo online toegang tot hun contract- en schadegegevens, ze kunnen 24u op 24 met u communiceren en ze kunnen de documenten die u hen ter beschikking stelt dankzij PortiSign on Mobile zelfs elektronisch tekenen. De flow tussen de maatschappijen, uw klanten en uzelf kan dus volledig digitaal.